Program

HÖSTMÖTE – DOF 50 ÅR
Onsdag den 30 okt kl 19:00. “Stallet”, Mellerud. Ola Jennersten, WWF, presenterar “Ge naturen en chans med betesdjur.”. DOF bjuder på smörgåstårta och tårta för att fira att DOF fyllt 50 år. Alla naturvänner önskas välkomna till en trevlig kväll.
MIDVINTERINVENTERING 2020 
Lördag den 18 jan, reservdag söndag den 19 jan. Fågelskådning över hela Dalsland, där minst två skådare i varje lag ställer upp. Mer info kommer.
VINTERFÅGLAR INPÅ KNUTEN 2020 
Fredag – måndag den 31 jan – 03 feb. Den stora årliga räkningen av fåglar vid våra fågelmatningar. Läs mer på BirdLife Sveriges hemsida: http://www.birdlife.se. DOF guidar vid fågelmatningar på flera platser. Mer information på “Dalslandsskådarn” och hemsidan.
VÅR VID HÄSTEFJORDEN 
Under mars – maj en utflykt per månad för att följa vårsträcket. 
I mars börjar vi med sångsvan, gäss och havsörn för att i maj avsluta med nordliga vadare och alla tropikflyttarna. Och vi kan säkert räkna med någon överraskning. Information om utflyktsdag och samling kommer på ”Dalslandsskådarn” och hemsidan.
ÅRSMÖTE 2020
Onsdag den 25 mars, kl 19:00. Stallet, Mellerud. Årsmötesförhandlingar. Rapport från rapportkommitten. Från fågelmarkerna, som vanligt något intressant program, dock ej klart i skrivande stund. DOF bjuder som vanligt på fikabordet. Alla fågelvänner önskas välkomna till en trevlig kväll.

Alla aktiviteter är i samarrangemang med Studiefrämjandet.